Notícies

CURS 2020-2021

Des del Taller de Música Gavà ja estem preparts per afrontar el curs 2020/2021. Sóm molt conscients del repte que tenim actualment com a societat, degut a la pandèmia de la covid-19, que segueix afectant a tots nosaltres. És per això que ens hem preparat per poder seguir avançant i no quedar-nos enrera, sinó que davant d'aquesta excepcional situació volem donar tots els pasos endevant que ens sigui possible i continuar oferint un servei de qualitat per a tots els nostres alumnes.

En primer lloc, hi haurà la possibilitat de fer les classes tant de forma presencial a l'escola, com de forma on-line des de casa. Per tant tots aquells que ho desitjin podran fer el curs 100% on-line, on aplicarem totes les eïnes tecnològiques, aules virtauls, classrooms, video-conferències, amb els quals volem donar un pas cap al futur. 

D'altra banda posarem en marxa totes les mesures de seguretat que estiguin al nostre avast, mascareta, distàncies de seguretat, gel hidròalcoholic, i tot un seguit de mesures que us explicarem en el moment de fer la matrícula, per tal de que coneixeu com serà el funcionament del dia a dia a l'escola.

EL DISC

Taller Online és un disc de temes propis produït per l'escola Taller de Música Gavà, on alumnes i professors de l'assignatura de Combo, han treballat de manera conjunta per donar llum a aquest àlbum. Ha estat creat durant els mesos de confinament degut a la pandèmia del Covid-19.

Nous canals de comunicació

En vistes de la situació en la que ens trobem actualment, des del Taller de Música Gavà engeguem noves vies de comunicació, així doncs podeu contactar amb nosaltres a través dels següents canals:

Correu electrònic: tallerdemusicagava@hotmail.com

Via telefonica: 93.510.19.87 / 661.397.529

Whatsapp: 661.397.529

Instagram: @tallermusicagava

Twitter: @TallerMusicaGav

Facebook: @tallerdemusicagava

Telegram: https://t.me/tallerdemusicagava

Please reload

  • YouTube
HORARI 
Dilluns a Divendres
16:00 a 22:00
ADREÇA
Passatge de la Rambla nº2
Gavà 08850
TELÈFON
93.510.18.97
661.397.529 
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now