MÚSICA MODERNA

L'àmbit de Música Moderna és l'àmbit de referència al Taller de Música Gavà. La seva oferta referida en aquest àmbit està enfocada especialment a joves i adults que estiguin interessats tant en l'aprenentatge professional dels aspectes de la Música Moderna, com bé per tal de poder gaudir de la música d'una manera més amena, experimentant aspectes com viure l'experiència de formar part d'un grup de música. Les assignatures centrals d'aquest àmbit són l'aprenentatge de l'instrument, l'estudi de l'harmonia moderna i sobretot l'assignatura estrella de la nostra escola, l'àrea de Combo, on els alumnes hi gaudeixen i aprenen d'allò més.

MÚSICA CLÀSSICA

L'àmbit de Música Clàssica és un àmbit molt important de la nostra escola. La seva oferta referida en aquest camp està enfocada especialment a nens dintre de l'etapa de primària, tot i que també hi ha joves i adults rebent una formació específicament clàssica. Les assignatures centrals d'aquest àmbit són l'aprenentatge de l'instrument, l'estudi del llenguatge musical i l'educació de l'oïda a través del Cant Coral. Un conjunt d'assignatures que posaran la base per una formació musical de qualitat.

NENS

L'àrea de Petits Músics els alumnes hi aprenen les bases del llenguatge musical i dels primers coneixements d’alguns instruments, tot a través del joc, de tal manera que els més petits puguin començar a gaudir del gust per la música i la sensibilització musical, mentre s’ho passen d’allò més bé. Seran sessions de 45 min, on la mestre a través dels estímuls sonors, anirà construint poc a poc les bases de l’aprenentatge musical.

TEATRE

L’escola oferirà un any més la possibilitat de rebre classes de Teatre sota la direcció d’Elisenda Pineda, qui posarà en marxa un nou espectacle, que serà el proper Musical de l’escola. A part d’això es realitzaran tot tipus d’activitats i exercicis teatrals. Es treballaran aspectes com l’espai, la creació d’un personatge, la comprensió, el desbloqueig corporal i mental...

Please reload